Μαρουλοσαλάτα με αβγά και βινεγκρέτ αντζούγιας

Μαρουλοσαλάτα με αβγά και βινεγκρέτ αντζούγιας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Στρώνετε ένα ταψί με λαδόκολλα, αραδιάζετε πάνω τις λαδωμένες λωρίδες της πίτας και τις ψήνετε στο φούρνο για 10 λεπτά να γίνουν τραγανές. Αφήνετε να κρυώσουν. Πλένετε, στεγνώνετε κι ετοιμάζετε τα πράσινα σαλατικά (μαρούλι, κρεμμυδάκια και άνηθο) όπως περιγράφεται στα υλικά....