Ρεβύθια λιωμένα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Ρεβύθια λιωμένα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Hakouna Matata
Βάζω τα ρεβύθια από το βράδυ να μουλιασουν. Τα ρίχνω στη κατσαρόλα με νερό ίσα να τα σκεπάζει, αλάτι, πιπέρι, λάδι και τα βράζω στη χύτρα περίπου 30 λεπτά Μόλις γίνουν τα ρίχνω στο μούλτι και τα λιώνω. Μετά προσθέτω τα λεμόνια Βάζω τα κρεμμύδια σε ένα τηγάνι και ρίχνω νερό μέχρι...