Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το γλυκό καρύδι, διαλέγουμε τρυφερά και μικρά πράσινα καρυδάκια. Φοράμε γάντια γιατί βάφουν πολύ το δέρμα. Με πολύ κοφτερό μαχαιράκι καθαρίζουμε εξωτερικά τη λεπτή τους φλούδα. Ύστερα κόβουμε λίγο τις δύο κορυφές από κάθε καρυδάκι. Τα ζεματάμε για 2΄-3΄ σε νερό που βράζει....