Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο

Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο

Από την ιστοσελίδα
https://www.giorgostsoulis.com/
Συγγραφέας
Γιώργος Τσούλης
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°Cστον αέρα. 2Σε ένα ταψί του φούρνου βάζουμε τα παντζάρια τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο, θυμάρι αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα παντζάρια. 3Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια σε...