ΤΣΙΓΑΡΕΛΙ ΜΕ ΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τσιγαρέλι με αλμύρα και σκορπίνα στον φούρνο
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Δημητριάδης
Κερκυραϊκής καταγωγής το τσιγαρέλι, εδώ μαγειρεύεται με αλμύρα, φινόκιο και ψάρι
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ