Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζουμε σε κατσαρόλα το νερό μαζί με το ελαιόλαδο, το ρύζι και το αλάτι. Μόλις βράσει και χυλώσει ρίχνουμε μία κούπα ζάχαρη,την κανέλα,τις βανίλιες κι ανακατεύουμε. Ψήνουμε στο διάστημα αυτό τα αλεσμένα αμύγδαλα. Μόλις ψηθούν τα βγάζουμε προσθέτουμε λίγη κανέλα,το ξύσμα...