Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε τον πουρέ αβοκάντο. Κόβετε κατά μήκος τα αβοκάντο στη μέση. Πετάτε το κουκούτσι και βγάζετε τη σάρκα τους από τη φλούδα και τη βάζετε σε ένα μπολ. Μέσα στο ίδιο μπολ ρίχνετε το χυμό λεμονιού, το λειωμένο κρεμμύδι και βάζετε το μίγμα στο μπλέντερ να γίνει ένας...