Σοκολατάκια από αμυγδαλόπαστα και τραγανό καρύδι

Σοκολατάκια από αμυγδαλόπαστα και τραγανό καρύδι

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Στέλιος Παρλιάρος
ΥΛΙΚ Α Για την αμυγδαλόπαστα 250 γρ. αμύγδαλο σκόνη (στο μπλέντερ) 250 γρ. ζάχαρη άχνη 2 ασπράδια αβγών 250 γρ. πάστα αμυγδάλου 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη και στρωμένη (28-30 βαθμούς Κελσίου) 9-10 καρύδια κομμένα στα δύο (18-20 μισά ή πεταλούδες). Για την πάστα...