Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Για τον κιμά τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.Βήμα 2 Σοτάρετε το κρεμμύδι για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς για να μην πάρει χρώμα.Βήμα 3 Προσθέτετε τον κιμά και συνεχίζετε το σοτάρισμα, ανακατεύοντας...