Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Οδηγίες Μουσκεύω τα ρεβίθια από το βράδυ. Θα πρέπει να μείνουν στο νερό για τουλάχιστον 8 ώρες, ώστε να φουσκώσουν.Την επομένη το πρωί τα ξεπλένω και τα βάζω να βράσουν με νερό ίσα-ίσα που να τα σκεπάζει για 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Ενόσω βράζουν αφαιρώ τον αφρό που...