Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτυπαμε με την ράβδο όλα τα υλικά αν χρειαστεί λίγο νερό προσθέτουμε (μπορεί να είναι πολύ πηχτό λόγο του γιαουρτιού η και των φρούτων επειδή είναι κατεψυγμένα.Περιχύνουμε το τοιχώματα του ποτηριού και από πανω με σιρόπι αν θέλουμε και ριχνουμε το μίγμα μέσα.Πολύ εύκολο, πολύ...