Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένετε και καθαρίζετε το ψάρι, το αλατίζετε και το περιχύνετε με το χυμό λεμονιού. Το βάζετε στο ψυγείο για 10 λεπτά να σφίξει η σάρκα του, για να μη διαλυθεί στο μαγείρεμα.Σοτάρετε με ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε στην...