Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το smoothie βερίκοκο ροδάκινο, βάζουμε πρώτα στο μπλέντερ τα παγάκια, το γάλα και το γιαούρτι και τα χτυπάμε μερικά δευτερόλεπτα να αφρατέψουν.Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα φρούτα. Τα προσθέτουμε στο μπλέντερ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 30″. Μοιράζουμε το smoothie...