Ταρτάκια με πραλίνα μπανάνα και αμύγδαλο

Ταρτάκια με πραλίνα μπανάνα και αμύγδαλο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Για να ετοιμάσετε τη βάση: Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες, το αλάτι, το βούτυρο και τα αβγά και ζυμώνετε καλά μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Τυλίγετε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς....