Στρούντελ αχλαδιού με σταφίδες και βερίκοκα

Στρούντελ αχλαδιού με σταφίδες και βερίκοκα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τη γέμιση του στρούντελ: ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τους κύβους του αχλαδιού. Προσθέτετε τις ξανθές και τις μαύρες σταφίδες, τα ξερά βερίκοκα, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και ανακατεύετε. Ρίχνετε το κονιάκ και αφήνετε να πάρει βράση....