Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πρώτα ετοιμάζετε τα αχλάδια: Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το βούτυρο και, μόλις λιώσει, ρίχνετε τα αχλάδια (προσέχετε τα αχλάδια να είναι σε μία στρώση στο τηγάνι). Μαγειρεύετε ανακατεύοντας μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα και σβήνετε...