Γαλλικά τοστ με αχλάδια μαγειρεμένα σε γλυκό κρασί

Γαλλικά τοστ με αχλάδια μαγειρεμένα σε γλυκό κρασί

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Πρώτα ετοιμάζετε τα αχλάδια: Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το βούτυρο και, μόλις λιώσει, ρίχνετε τα αχλάδια (προσέχετε τα αχλάδια να είναι σε μία στρώση στο τηγάνι). Μαγειρεύετε ανακατεύοντας μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα και σβήνετε...