Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζετε τα λιγκουίνι σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Όταν τα σουρώσετε, κρατάτε μισό ποτήρι από το νερό που έβρασαν.Στο μεταξύ, καθαρίζετε τα κολοκύθια και τα κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Αφαιρείτε τους στήμονες από τους ανθούς και, αφού τους ξεπλύνετε, τους κόβετε σε λωρίδες.Μέσα σε...