Χοιρινά παϊδάκια με μουστάρδα και κρούστα βερίκοκου

Χοιρινά παϊδάκια με μουστάρδα και κρούστα βερίκοκου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Μηταρέα
Αλατοπιπερώνετε τα παϊδάκια και τα σοτάρετε σε τηγάνι με οκτώ κουταλιές σούπας ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα.Προθερμαίνεται τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Σε ένα δεύτερο τηγάνι σοτάρετε με δύο κουταλιές σούπας ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το πράσο, το σέλινο και το σκόρδο...