Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε πρώτα τα φύλλα για τους ντολμάδες. Καθαρίζετε τα μαρούλια και κρατάτε τα μεγάλα φύλλα. Ζεματάτε τα φύλλα σε βραστό αλατισμένο νερό για μισό λεπτό και στη συνέχεια τα αφήνετε να στραγγίξουν καλά σε σουρωτήρι.Για να ετοιμάσετε τη γέμιση βράζετε τα ρεβίθια σε μπόλικο...