Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζουμε τη σπιτική μας σάλτσα! Ψιλοκόβουμε το κονκασέ στο μπλέντερ και το αδειάζουμε στο κατσαρολάκι όπου έχουμε μαρινάρει ελαφρά το κρεμμυδάκι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και περιμένουμε σε χαμηλή φωτιά, να πάρει μια πρώτη βράση. Έπειτα...