Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ετοιμάζουμε τη σπιτική μας σάλτσα! Ψιλοκόβουμε το κονκασέ στο μπλέντερ και το αδειάζουμε στο κατσαρολάκι όπου έχουμε μαρινάρει ελαφρά το κρεμμυδάκι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και περιμένουμε σε χαμηλή φωτιά, να πάρει μια πρώτη βράση. Έπειτα...