Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη ώσπου να ομογενοποιηθούν, 5΄-6΄. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά χτυπώντας, ώστε να απορροφώνται από το μείγμα καλά πριν προσθέσουμε το επόμενο. Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα, τις σταφίδες και τα καρύδια. Τέλος, προσθέτουμε και το ξύσμα...