Σοκολατένια φραντζόλα με καρύδια και σταφίδες

Σοκολατένια φραντζόλα με καρύδια και σταφίδες

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη ώσπου να ομογενοποιηθούν, 5΄-6΄. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά χτυπώντας, ώστε να απορροφώνται από το μείγμα καλά πριν προσθέσουμε το επόμενο. Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα, τις σταφίδες και τα καρύδια. Τέλος, προσθέτουμε και το ξύσμα...