Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για το μπέικον Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε λίγο το μπέικον και τα μανιτάρια.Για τις πένες Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε. Οι πένες να μήν είναι παραβρασμένες, να κρατάνε ελάχιστα.Βουτυρώνουμε καλά το ταψί μας και ρίχνουμε μέσα τις...