Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάλτε τα ξύλινα καλαμάκια σε παγωμένο νερό και ρυθμίστε τη σχάρα ψησίματος σε υψηλή θερμοκρασία.Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το κρέας, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, τα μπαχαρικά, το μαύρο πιπέρι, το αλάτι και το καγιέν. ( Πιέστε το μαϊντανό και τα κρεμμύδια με την παλάμη των...