Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάλτε στον πολυκόπτη τα ρεβίθια, τον χυμό λεμονιού, 100 ml ελαιόλαδο, το σκόρδο και λίγο αλάτι και πολτοποιήστε τα.Κόψτε τα καλαμαράκια σε ροδέλες και ψήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά σε αντικολλητική σχάρα.Ραντίστε τα με ελαιόλαδο και αλατίστε τα μόλις ψηθούν.Απλώστε στο...