Γυμνή γαλατόπιτα με σιρόπι πορτοκάλι

Γυμνή γαλατόπιτα με σιρόπι πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζετε το γάλα μαζί με τη ζάχαρη, την κανέλα και το ψιλό σιμιγδάλι. Αρχίζετε να ζεσταίνετε το μίγμα ανακατεύοντας απαλά. Όταν το μίγμα ζεσταθεί καλά και αρχίσει να αχνίζει σιγά σιγά θα δέσει σε μια παχύρρευστη κρέμα. Την αποσύρετε από τη...