Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεπλένετε καλά το ρύζι και το βράζετε στο νερό για 10 λεπτά. Προσθέτετε τη ζάχαρη και συνεχίζετε να βράζετε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.Ανακατεύετε το σαφράν με ένα τέταρτο φλιτζανιού ζεστό νερό και το προσθέτετε στο ρύζι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μίγμα...