Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε καλά τα κολοκύθια, κόβουμε τις άκρες τους και τα κόβουμε σε ροδέλες. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ σε ένα κατσαρολάκι βάζοντας το βούτυρο με το αλεύρι , λίγο αλάτι-πιπέρι, ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε το 1 ποτήρι γάλα σιγά...