Μους σοκολάτας με αβοκάντο χωρίς αβγά

Μους σοκολάτας με αβοκάντο χωρίς αβγά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Μουλιάζετε τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10 λεπτά.Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα, μαζί με το κακάο, τον καφέ, το βούτυρο, το εκχύλισμα πορτοκαλιού, το ρούμι και το σιρόπι αγαύης ή το μέλι, ανακατεύοντας συνεχώς με μία μαρίζ, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.Στραγγίζετε τις ζελατίνες...