Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για να ετοιμάσετε τη βάση, βάλτε στην κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και τον καφέ και αφήστε τα για λίγα λεπτά μέχρι να ζεσταθούν, χωρίς όμως να πάρουν βράση. Ρίξτε το μείγμα στην κουβερτούρα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.Σπάστε τα σαβαγιάρ σε μικρότερα κομμάτια και...