Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε το γιαούρτι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε την άχνη. Χτυπάτε με το σύρμα μέχρι το γιαούρτι να αφρατέψει και να γίνει κρεμώδες. Μουσκεύετε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα στύβετε καλά με τα χέρια και τα ρίχνετε στο ζεστό γάλα....