Κεμπάπ γιαουρτλού με τέλεια σάλτσα εζμέ

Κεμπάπ γιαουρτλού με τέλεια σάλτσα εζμέ

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για το κεμπάπ γιαουρτλού, ο κιμάς πρέπει να έχει αρκετό λίπος. Γι’ αυτό προτιμούμε αρνί που έχει μπόλικο λίπος.Βάζουμε τον κιμά στον κάδο του μίξερ (θα ζυμώσουμε με το γάντζο ζυμώματος). Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τους σπόρους, τις ψιλοκόβουμε και τις...