Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε τις αγκινάρες, τις βάζουμε σε νερό που βράζει μαζί με λίγο αλάτι για δέκα λεπτά.Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε τις αγκινάρες, τις βάζουμε σε νερό που βράζει μαζί με λίγο αλάτι για δέκα λεπτά.Στη διάρκεια αυτού του χρόνου σε μια άλλη κατσαρόλα,...