ΓΑΛΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΓΑΛΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Από την ιστοσελίδα
https://dinanikolaou.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Ο γαλέος είναι ένα ψάρι που συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα: είναι πεντανόστιμος, η σάρκα του είναι σφικτή, ολόλευκη, με μονάχα ένα κεντρικό κόκαλο της ραχοκοκαλιάς και, τέλος, μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους, πέραν της κλασικής εκδοχής στο τηγάνι με σκορδαλιά