Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ζεσταίνετε το λάδι με το βούτυρο σε μια ρηχή, πλατύστομη κατσαρόλα ή ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι με τα λαχανικά και τα σοτάρετε μέχρι να μαραθούν και να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα για 5-8 λεπτά.Βήμα 2 Ρίχνετε μέσα το ρύζι και το...