Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρότερα κομμάτια, βάζουμε το μισό ελαιόλαδο σε τηγάνι βαθύ να κάψει και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές τα κομμάτια μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες, τα κολοκυθάκια , την πιπεριά , το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα...