Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ρύζι, το λάδι και το κάρυ σε 600 ml νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να απορροφήσει σχεδόν όλο το νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλα 5 λεπτά.Προσθέτουμε τα...