Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε το Πλιγούρι σε ένα μπολ και ρίχνουμε ζεστό νερό από βραστήρα ίσα ίσα να καλυφθεί και το σκεπάζουμε αμέσως με ένα πιάτο ή με μια μεμβράνη.Εν τω μεταξύ κόβουμε τα λαχανικά μας ή τα λαχανικά της αρεσκείας σας! Μέσα σε ένα 20λεπτο το Πλιγούρι είναι έτοιμο. Το ανακατεύουμε με...