Τούρτα παντζαριών με αρωματικό γιαούρτι και καρυδοσκορδαλιά

Τούρτα παντζαριών με αρωματικό γιαούρτι και καρυδοσκορδαλιά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βράζετε τα παντζάρια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Αφού κρυώσουν λίγο, τα ξεφλουδίζετε και, φορώντας πλαστικά γάντια, τα τρίβετε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Τα αλατίζετε ελαφρά (αν χρειάζεται), τα ραντίζετε με λίγο βαλσαμικό ξίδι, τα ανακατεύετε και τα αφήνετε σε...