Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τη σάλτσα κόκκινης πιπεριάς Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν, για 5 λεπτά περίπου.Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν, για 15 λεπτά.Αλατίζουμε, ντεγλασάρουμε το τηγάνι με το κρασί και το...