Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά το κριθαράκι.Μόλις ροδίσει ελαφρά, ρίχνουμε 3 κούπες ζεστό νερό ή ζωμό και την κανέλα.Ανακατεύουμε πού και πού αφήνουμε να βράσει 5 λεπτά και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.Παράλληλα σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε...