Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το κονιάκ, το χυμό, τη ζάχαρη, το σουσάμι, την κανέλα, το γαρίφαλο και τα ανακατεύουμε με το χέρι να λιώσει η ζάχαρη. Κοσκινίζουμε το μπέικιν με το αλεύρι και λίγο λίγο το ρίχνουμε στο μείγμα ανακατεύοντας, να σχηματιστεί ζύμη μαλακή.Τη σκεπάζουμε...