Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Διαδικασία Για τη ζύμη: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιά με το νερό. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και σιγά-σιγά προσθέτουμε το νερό με τη μαγιά, συμπληρώνοντας στο τέλος τη ζάχαρη, το αλάτι, το μπούκοβο, το tabasco, και το ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε μέσα στο μπολ για 5...