Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τις μπανάνες Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τη ζάχαρη, στη συνέχεια προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες πρώτα στη μέση και μετά σε κάθετα κομμάτια και βάζουμε στη φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο μεριές. Προσοχή, μη ψηθούν οι μπανάνες. Τις ελέγχουμε χωρίς να τις κουνάμε και...