Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε καλά τον αρακά. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμυδάκι ,μετά βάζουμε και το καρότο με τις πατάτες κομμένα καρέ, τα ανακατεύουμε λίγο και βάζουμε και τον αρακά, την ντομάτα, τον πελτέ ,το λάδι, το νερό του και τέλος τον ψιλοκομμένο άνιθο.( Στην χύτρα είναι...