Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε πολύ καλά για 10' στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να ασπρίσει.Προσθέτουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και τη σόδα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί. Αφήνουμε το μίξερ και ενσωματώνουμε με σπάτουλα τα αμύγδαλα.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°...