Ψαρονέφρι με σάλτσα από ροζέ κρασί και μανιτάρια

Ψαρονέφρι με σάλτσα από ροζέ κρασί και μανιτάρια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Ρίχνετε το λιωμένο κρεμμύδι και μετά το τριμμένο κόλιανδρο. Σοτάρετε μέχρι να μυρίσουν ωραία, προσθέτετε τα κομματάκια από το ψαρονέφρι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.Σβήνετε με το ροζέ κρασί,...