Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C για να ψήσουμε την κοτόπιτα χωρίς φύλλο.Σε κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το ζωμό, το σκόρδο, το μοσχοκάρυδο, την πάπρικα και το θυμάρι και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Προσθέτουμε το κοτόπουλο.Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις...