Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τα μπισκότα Σε ένα μπολβάζουμε το αλεύρι, τη σόδα, την κανέλα και το αλάτι, τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και τα αφήνουμε στην άκρη. Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε τη βρόμη και τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το βούτυρο μαζί με την...