Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε τα αυγά με ένα πιρούνι και τα προσθέτουμε στη φέτα, μετά προσθέτουμε και την κεφαλογραβιέρα, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο.Μουσκεύουμε τις φρυγανιές στο γάλα και αφού μαλακώσουν προσθέτουμε στο μείγμα το γάλα μαζί με τις φρυγανιές και ανακατεύουμε.Βουτυρώνουμε ένα ταψί και...