Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Webb Για τη ζύμη Βάζουμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια το αλεύρι, το βούτυρο και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι το βούτυρο με το αλεύρι να γίνουν σαν βρεγμένη άμμο. Αν δεν διαθέτουμε πολυμηχάνημα μπορούμε να “τρίψουμε” το μείγμα αλευριού-βουτύρου ανάμεσα στα χέρια μας μέχρι να...